5 λόγοι γιατί να προσλάβετε εξωτερικό ειδικό

ΠΕΝΤΕ λόγοι για να συνεργαστείτε με έναν εξωτερικό επαγγελματία

Κάθε εταιρεία έχει την δική της φιλοσοφία και τρόπο σκέψεις με τους ιδρυτές της συνήθως να δίνουν μεγαλύτερη βάση σε 3 πράγματα:

  • στο ανθρώπινο δυναμικό
  • της συνθήκες εργασίας
  • και στην πληρωμή αμοιβής μεγαλύτερης των ανταγωνιστών

Έτσι καταφέρουν να προσελκύουν τους καλύτερους εργαζόμενους οι οποίοι με την δουλειά τους αυξάνουν τα κέρδη της εταιρείας στον χρόνο.

γιατί να προσλάβω επαγγελματίαΔιαβάστε επίσης: Φτιάξε το σαιτ και οι πελάτες θα έρθουν

Πρέπει όμως ο διευθυντής να έχει μεγάλο ταλέντο στο να βρίσκει, προσλαμβάνει και παρακινεί τους υφισταμένους του, φτιάχνοντας ομάδα η οποία να φέρνει τα ζητούμενα αποτελέσματα. Ο ανταγωνισμός δεν κοιμάται ποτέ και πάντα μπορεί να προσφέρει περισσότερα (χρήματα, συνθήκες εργασίας) αν διακρίνει ταλέντο και ηγετικές ικανότητες σε κάποιον εργαζόμενο.

Γιατί να προσλάβω εξωτερικό επαγγελματία αφού έχω τόσους εργαζόμενους;

 

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
Η κύρια δραστηριότητα σε πολλές εταιρείες είναι η παρακολούθηση “από που φυσά ο άνεμος“. Δηλαδή να έχεις εσωτερική ενημέρωση αν το αφεντικό σου σκέφτεται να σε αντικαταστήσει με άλλον υπάλληλο. Να γνωρίζεις τι κουτσομπολιά κυκλοφορούν στο γραφείο, και ποιοι συνάδελφοι σου έχουν το πάνω χέρι στην εταιρεία και ο λόγος τους ακούγεται. Η πρόσληψη ενός εξωτερικού εμπειρογνώμονα εξαλείφει αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:Γιατί το SEO είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε επαγγελματικό σαιτ;

2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η προσαρμογή στην συγκεκριμένη κατάσταση συχνά ωθεί τις επαγγελματικές δεξιότητες των εργαζομένων στο παρασκήνιο. Με εξωτερικό ειδικό ΔΕΝ υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όταν ως επιχειρηματίας βλέπεις ότι η ομάδα που έχεις στην δουλειά σου δεν τα καταφέρνει με της εργασίες που τους αναθέτεις, είναι καιρός να προσλάβεις εξωτερικό επαγγελματία για να δώσει λύσεις.

3. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (Αποτελεσματικότητα)
Η αρχή “Και αύριο ημέρα είναι, η δουλειά δεν πρόκειται να φύγει” είναι ο κανόνας #1 μεταξύ των εργαζομένων. Ως υπάλληλος δεν υπάρχει λόγος να δίνεις το 100% τον δυνατοτήτων σου κάθε μέρα αφού συνήθως την δουλειά την βγάζουν το 20% του συνόλου, με το υπόλοιπο 80% να “υποβοηθά”. Ο εξωτερικός εμπειρογνώμονας στοχεύει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του ποιοτικά και έγκαιρα για να “κλείσει” το συμβόλαιο.

4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Σημασία έχει να πέφτει ο μισθός” είναι συχνά ένα κορυφαίο σλόγκαν μεταξύ των εργαζομένων, ειδικά των παλαιότερων, ενώ στο δημόσιο στο 95% των υπαλλήλων.
Προσλαμβάνοντας έναν εξωτερικό εμπειρογνώμονα με αποδεδειγμένη φήμη, αποκτάτε 100% ποιότητα. Κανείς επαγγελματίας δεν θα σκεφτεί να χαλάσει το όνομα που έχεις στην πιάτσα προσφέροντας χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι πελάτες μιλάνε μεταξύ τους και καλύτερα να λένε καλά λόγια για την δουλειά σου.

Διαβάστε επίσης:Blog: Γιατί είναι χρήσιμο σε κάθε online επιχείρηση;

5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ
Οι “εσωτερικές σαπουνόπερες” που χαρακτηρίζουν σχεδόν κάθε ομάδα εργαζομένων ξοδεύουν πολύτιμους πόρους και παρεμποδίζουν την κανονική εργασία, αν και πολλές φορές δημιουργούν ένα κατάλληλο μικροκλίμα στην επιχείρηση που ευνοεί η δουλειά να πηγαίνει μπροστά. Ο εξωτερικός ειδικός είναι πάνω από αυτά τα πράγματα. Βρίσκετε εκεί για να κάνει τη δουλειά για την οποία προσλήφθηκε.

Διαβάστε επίσης: 4 βασικές αρχές SEO

Τι να κάνω;

Οι καλοί επαγγελματίες κοστολογούν ακριβά της υπηρεσίες τους, αφού έχουν συγκεκριμένες γνώσεις, πολυετή εμπειρία και έχουν διαχειριστεί με επιτυχία δεκάδες κρίσεις και προβλήματα σαν τα δικά σας.

Συμβουλή μου είναι όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι σας να ζητήσετε την βοήθεια ενός εξωτερικού ειδικού ο οποίος ξέρει πως να το λύσει. Θα σας κοστίσει φθηνότερα και θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο τον οποίο να χρησιμοποιήσετε πιο αποδοτικά.

3 Comments

Μανώλης |

April 13, 20249:56 am

Αν δεν μπορείς κάτι να το φτιάξεις μόνος σου προσλαμβάνεις ειδικό για να το φτιάξει. Οι τιμές όμως σήμερα για υπηρεσίες είναι στον Θεό και πολλοί προτιμούν να προσπαθήσουν με της δικές τους δυνάμεις και όπου βγει.

Γιώργος |

May 30, 202410:44 am

Σημασία έχει το αποτέλεσμα, αν δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου προσέλαβε ειδικό και πλήρωσε τον καλά ώστε να κάνει καλή δουλειά. Τι να το κάνεις το φθηνό αν δεν σου κάνει δουλειά ή αν χαλάσει γρήγορα;

Παναγιώτης Κοντογιάννης |

June 19, 20249:56 am

Προσλαμβάνεις ειδικό όταν κάτι δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ή δεν έχεις τον χρόνο να το φτιάξεις μόνος σου. Επίσης υπάρχουν πράγματα όπου η χρήση επαγγελματία είναι μονόδρομος.

Drop Your Comment