Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων (SEO)

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μαραθώνιος ο οποίος όμως δίνει το μεγαλύτερο ROI. Εμείς προσφέρουμε υπηρεσίες SEO από το 2009 και τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε εργαστεί σε δεκάδες Ελληνικά projects με επιτυχία. Μετατρέψτε τους επισκέπτες του σαιτ σας σε πελάτες, προσεγγίστε στοχευμένο κοινό το οποίο αναζητά στο Ίντερνετ της υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και υπερσκελίστε τον ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα στης αναζητήσεις της Google. Κάντε “αρεστό” το εταιρικό σας σαιτ στην μηχανή αναζήτησης δημιουργώντας ποιοτικό και εξειδικευμένο περιεχόμενο το οποίο προσφέρει πολύτιμες, αξιόπιστες και ειλικρινείς λύσεις στους επισκέπτες του.

Τα αποτελέσματα τον υπηρεσιών SEO γίνονται ορατά μετά από 5-6 μήνες συνεχούς εργασίας από ομάδα ειδικών οι οποίοι εργάζονται βελτιστοποιώντας τον κώδικα του σαιτ και προσθέτοντας εξωτερικούς συνδέσμους (links) από άλλες ιστοσελίδες οι οποίες έχουν σχετικό περιεχόμενο και παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας αυξημένη οργανική επισκεψιμότητα.

proothisi istoselidon

Μετά από δουλειά ενός χρόνου τα αποτελέσματα είναι περισσότερο μετρήσιμα και εντυπωσιακά μέσου Google Analytics, Google Search console). Όλα αυτά όμως για να γίνουν πραγματικότητα προϋποθέτουν συνδρομή, υπομονή και επιμονή από τους SEO επαγγελματίες (SEO оптимизация) στα Βουλγαρικά, οι οποίοι εργάζονται σε καθημερινή βάση για την επίτευξη των στόχων.

Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της Google

Αναθέτοντας στην εταιρεία μας να προωθήσουμε το σαιτ σας μέσω λέξεις κλειδιά στο google.gr εσείς εμπιστεύεστε μια επαγγελματική ομάδα η οποία τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση ιστοσελίδων στο Ελληνικό google. Σκοπός του Search Engine Optimisation (SEO) είναι η δημιουργία και βελτιστοποίηση της δομής (Semantic SEO) και του περιεχομένου ενός σαιτ (On page SEO) ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του μαζί με της πωλήσεις. Περισσότεροι στοχευμένοι επισκέπτες = περισσότερες πωλήσεις. Μαζί με την χρήση Off page SEO (Link building) το σαιτ ή το e-shop σας θα βελτιώσει την θέση του για εκατοντάδες λέξεις κλειδιά και θα εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα της Google προσελκύοντας περισσότερο traffic από στοχευμένους επισκέπτες οι οποίοι αναζητούν της συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα που πουλάτε.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

link building services

Το Google Ads (πρώην Awords) είναι η διαφημιστική υπηρεσία της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης όπου μπορείτε να διαφημίσετε το σαιτ ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είναι προτιμότερο να αναθέσετε σε ειδικό ο οποίος να σετάρει σωστά την διαφημιστική σας καμπάνια ώστε οι διαφημίσεις σας να φτάσουν στο σωστό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται στην πιο οικονομική τιμή. Οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στην κορυφή και στο κάτω μέρος στην πρώτη σελίδα της Google για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Εσείς θα χρεώνεστε όταν κάποιος επισκέπτης κάνει κλικ στην διαφήμιση σας (cost per click). Το κόστος για κάθε κλικ διαμορφώνετε ανάλογα με της προσφορές που καταθέτουν όλοι οι ανταγωνιστές για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

 1. Το πλεονέκτημα είναι ότι το σαιτ σας θα αρχίσει να δέχετε επισκέψεις και traffic ΑΜΕΣΩΣ μόλις οι διαφημίσεις στο Google Ads γίνουν ενεργές.
 2. Το μειονέκτημα είναι ότι μόλις σταματήσετε να πληρώνετε για διαφήμιση το σαιτ σας θα εξαφανιστεί από την πρώτη σελίδα, και όσοι αναζητούν κάτι με της συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά θα πάνε στης ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας.

Πως δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης και τι σημαίνει Google SERP;

Η μηχανή αναζήτησης της Google χρησιμοποιεί τον αλγόριθμό της για να:

  1. Ανιχνεύει (Crawling). Είναι η διαδικασία κατά την οποία βρίσκει ένα σαιτ.
  2. Ευρετηριάζει (Indexing). Το ενσωματώνει στα αποτελέσματα αναζητήσεων και ταξινομώντας το, κάνοντας το εμφανές.
  3. Κατατάσσει (Ranking). Είναι η ταξινόμηση του σαιτ ανάλογα με την E-A-T (Expertise – Τι εξειδίκευση προσφέρει το περιεχόμενο ή ο συγγραφέας ενός σαιτ, Authoritativeness – ποια είναι η αξιοπιστία του, Trustworthiness – τι εμπιστοσύνη και ασφάλεια εμπνέει στους επισκέπτες. Δες εδώ τι σημαίνει Google SERP.

  Τα ποιοτικά σαιτ καταλαμβάνουν της πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της μηχανής τα οποία σερβίρονται στους επισκέπτες σε κάθε αναζήτηση τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ταξινόμηση παραμένει για πάντα ως έχει. Ανάλογα με τον ανταγωνισμό και την ποιότητα τους ΌΛΑ τα σαιτ εξετάζονται και κατατάσσονται σύμφωνα με τον αλγόριθμο της Google, καθημερινά. Σήμερα αν ένα σαιτ βρίσκετε για την φράση κλειδί πχ. “Μεταφράσεις Βουλγαρικά” στην πρώτη σελίδα και στην πρώτη θέση, αύριο μπορεί να μετακυλίσει στην πέμπτη θέση ή να πάει ακόμη πιο πίσω πχ στην δεύτερη ή τρίτη σελίδα ή και να χαθεί τελείως πηγαίνοντας ακόμη πιο κάτω. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει τους επισκέπτες και το traffic που λάμβανε όταν ήταν στην πρώτη θέση.Η Google αναφέρει ότι τα κριτήρια αξιολόγησης κάθε σαιτ είναι περισσότερα από 200. Όσο περισσότερα πληρούνται τόσο βελτιώνετε η ορατότητα (visibility) του σαιτ και αυτό πετυχαίνει καλύτερες κατατάξεις στο SERP. Έτσι η εταιρεία ιδιοκτήτης πουλάει περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες, αυξάνοντας τον τζίρο και τον αριθμό τον πελατών της.

  Συνδρομητικό SEO

  Η εταιρεία μας προσφέρει συνδρομητικές υπηρεσίες προώθησης σαιτ οι οποίες έχουν χρονικό ορίζοντα από 6 μήνες ως 1 χρόνο το λιγότερο. Στο τέλος κάθε μήνα παρέχουμε πλήρη αναφορά στον πελάτη ενημερώνοντας τον για την πορεία της ιστοσελίδας του. Η αναφορά περιέχει επαγγελματική ανάλυση από τα καλύτερα πληρωμένα εργαλεία για:

  • την βελτίωση της ποιότητας του σαιτ
  • την βελτίωση της δομής και των ξεχωριστών σελίδων (On site & On page)
  • ενημέρωση για όλους τους νέους συνδέσμους τους οποίους δημιουργούμε (link building)

  Μετά από ένα εξονυχιστικό SEO audit εμείς θα καθορίσουμε τους στόχους και τον τρόπο εφαρμογή της στρατηγικής για την επίτευξη των ζητούμενων αποτελεσμάτων όπως:

  • Ανάλυση και δημιουργία του σημασιολογικού πυρήνα (Semantic SEO) εκείνων τον λέξεων κλειδιών και φράσεων οι οποίες προσελκύουν επισκέπτες.
  • Συγγραφή περιεχομένου (SEO copywriting) – κείμενα ειδικά γραμμένα για το συγκεκριμένο σαιτ.
  • Μάρκετινγκ – Προώθηση του περιεχομένου (υπηρεσίες, προϊόντα) στο κοινό στόχο.
  • Δημιουργία Branding – Προώθηση και επικύρωση της δικής σας μάρκας.
  • Χρήση των κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter ώς μέρος της στρατηγικής και άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες σας.
  • Local SEOΤοπική βελτιστοποίηση. Πουλήστε τα προιόντα σας στους πελάτες που βρίσκονται κοντά στο φυσικό σας κατάστημα, ή στην πόλη σας.

   

  Τι δουλειά κάνει ο SEO ειδικός;

  • Δημιουργεί την σωστή δομή ενός σαιτ (από την αρχή, επιλογή domain, επιλογή hosting, συγγραφή όλου του κώδικα του σαιτ)
  • Δημιουργία του σημασιολογικού πυρήνα (Semantic SEO) με της κατάλληλες λέξεις κλειδιά και φράσεις.
  • Link building
  • Έλεγχος κάθε εβδομάδα για την κατάταξη του σαιτ
  • Συγγραφή κειμένων (SEO copywriting)
  • Έλεγχος του ανταγωνισμού
  • Βελτιστοποίηση της χρηστικότητας του σαιτ και της συμπεριφοράς των χρηστών (από που έρχονται, τι κάνουν στο σαιτ, τι διαβάζουν, πόσο χρόνο μένουν, από που φεύγουν κτλ)
  • Μηναία ανάλυση όλων και αποστολή report στον πελάτη

   

  Έχει ανάγκη το σαιτ σας από SEO;

  Από τα πρώτα 10 σαιτ στην πρώτη σελίδα της Google για λέξεις κλειδιά οι οποίες έχουν μεγάλη αναζήτηση από τους χρήστες, τα 9 έχουν εμπιστευθεί εταιρείες οι οποίες προσφέρουν SEO υπηρεσίες σε συνδρομητική βάση για χρόνια. Για κλάδους όπως ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης ρούχων, παπουτσιών κτλ. SEO κάνουν οι πρώτες 20 εταιρείες. Η πιθανότητα να τα εκτοπίσετε χωρίς προϋπολογισμό και σοβαρή εργασία σε βάθος χρόνου είναι μηδαμινή. Στο Διαδίκτυο χιλιάδες επιχειρήσεις διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες όμως λίγες είναι αυτές οι οποίες καταφέρνουν να δημιουργήσουν εκείνο το όνομα το οποία είναι συνώνυμο της ποιότητας, εμπνέει εμπιστοσύνη και πουλάνε 24/7/365 ημέρες τον χρόνο.

  Επιλέξτε της δικές μας υπηρεσίες SEO παίρνοντας την σωστή απόφαση ΤΩΡΑ για την κατάκτηση της ηγετικής θέσης στον κλάδο σας.

  Ζητήστε ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Drop Your Comment