Δημιουργία Blog με 100 ευρώ

Blog για 100 ευρώΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κατασκευάζω το προσωπικό σας ιστολόγιο σε πλατφόρμα WordPress μόνο με 100 ευρώ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο:

1. Κατασκευή ενός WordPress blog.

2. Admin panel για ευκολότερη διαχείριση του blog, από αρχάριους χρήστες

3. Έχετε την δυνατότητα επιλογής template, έτσι ώστε να δώσετε μια πιο προσωπική χροιά στο ιστολόγιο σας.

4. Συγγραφή 5 επαγγελματικών άρθρων με λέξη κλειδί της επιλογής σας.

5. Δημιουργία λογαριασμού στο google analytics για να βλέπετε τα στατιστικά σας στοιχεία. (πόσες επισκέψεις, από που έρχονται, ποιες σελίδες βλέπουν στο ιστολόγιο περισσότερο κτλ)

6. Δημιουργία λογαριασμού στο google webmasters για να βλέπετε πλήρη αναλυτικά στοιχεία για το πως η μηχανή αναζήτησης Google βλέπει εσάς.

7. Δημιουργία sitemap με το κατάλληλο plugin και προσθήκη του στο google webmasters έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά.

8. Εισαγωγή του κωδικού adsense (αν έχετε έτοιμο λογαριασμό) για να προβάλετε της διαφημίσεις της google στο ιστολόγιο σας και να κερδίζετε αληθινά χρήματα.  Το πόσο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που αναλύω σε άλλα άρθρα όπως αυτό, αυτό και αυτό.

Κατασκευή ιστολογίου με μόλις 100 ευρώ

Με μόλις 100 ευρώ έχετε έτοιμο το δικό σας ιστολόγιο χωρίς να χρειάζεται να μάθετε html, php, phpmyadmin, mysql κτλ. Αν θέλετε hosting μπορώ να το φιλοξενήσω για 1 χρόνο σε ταχύτατους Ευρωπαϊκούς server με 50 ευρώ το χρόνο. Σε εσάς μένει μόνο να γράφετε τα άρθρα σας. Δεν θα χρειαστείτε να σκοτίζεστε για κακόβουλους haker οι οποίοι ενδεχομένως αποκτήσουν πρόσβαση στους κωδικούς εισόδου και καταστρέψουν το blog αφού η εταιρεία hosting θα το επαναφέρει από backup.

Είτε πρόκειται για προσωπικό blog όπου θα γράφετε για πράγματα που σας ενδιαφέρουν ή θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, είτε για ημι-επαγγελματικό ιστολόγιο όπου θα γράφετε για πιο εξειδικευμένα πράγματα το blogging είναι μια ελευθερία έκφρασης γνώμης η οποία μπορεί μέσα σε μερικά λεπτά να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Blog με κόστος 100 ευρώ

Η τεχνολογία γίνεται ολοένα και πιο προσιτή στους τελικούς χρήστες, η πλατφόρμες παρέχονται δωρεάν, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι κάποιος σαν εμένα να “δέσει” το όλο project και να δημιουργήσει το προϊών. Σε 5 εργάσιμες ημέρες θα έχετε το δικό σας blog έτοιμο να λειτουργήσει, “σεταρισμένο” επαγγελματικά, με επιλογή δικού σας template, και με 5 επαγγελματικά γραμμένα άρθρα με λέξεις κλειδιά δικής σας επιλογής.

Το μόνο που μένει είναι η δική σας φαντασία και συγγραφικό ταλέντο για να αναπτύξετε και προωθήσετε το blog σας. Αυτό το αφήνω σε εσάς. ΄-)

Παραγγελίες στο email:

Last edit:

Share this with your friends:Comments are closed.