Κατασκευή blog με 100 ευρώ

Δημιουργία Blog με 100 ευρώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κατασκευάζω το προσωπικό σας ιστολόγιο σε πλατφόρμα WordPress μόνο με 100 ευρώ σε 3 βήματα.

100euro

Τι περιλαμβάνει το πακέτο:

1. Κατασκευή του δικού σας WordPress blog, με αρχική τροποποίηση των General settings.

2. Εγκατάσταση ενός default theme

3. Εγκατάσταση 3 plugin (WP Super Cache, Greeklish permalinks, SeoPress) για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, χρήση λατινικών χαρακτήρων αντί ελληνικών και βασική onsite SEO βελτιστοποίηση του σαιτ.

Εσείς πρέπει να έχετε αγοράσει hosting. Αν θέλετε μπορώ να κάνω setup 2 λογαριασμούς σε GSC και GA με κόστος 50 ευρώ.

1. Δημιουργία λογαριασμού στο google analytics για να βλέπετε τα στατιστικά σας στοιχεία. (πόσες επισκέψεις, από που έρχονται, ποιες σελίδες βλέπουν στο ιστολόγιο περισσότερο κτλ)

2. Δημιουργία λογαριασμού στο google search console για να βλέπετε πλήρη αναλυτικά στοιχεία για το πως η μηχανή αναζήτησης Google βλέπει το σαιτ σας.

Κατασκευή ιστολογίου με μόλις 100 ευρώ

Με μόλις 100 ευρώ έχετε έτοιμο το δικό σας ιστολόγιο χωρίς να χρειάζεται να μάθετε html, php, phpmyadmin, mysql κτλ.  Σε εσάς μένει μόνο να γράφετε τα άρθρα σας. Αναδείξτε το συγγραφικό σας ταλέντο και πείτε την άποψη σας στο web.

Είτε πρόκειται για προσωπικό blog όπου θα γράφετε για πράγματα που σας ενδιαφέρουν ή θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, είτε για ημι-επαγγελματικό ιστολόγιο όπου θα γράφετε για πιο εξειδικευμένα πράγματα το blogging είναι μια ελευθερία έκφρασης γνώμης η οποία μπορεί μέσα σε μερικά λεπτά να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Προσφορά hosting 50 ευρώ τον χρόνο

Αν θέλετε hosting μπορώ να φιλοξενήσω το σαιτ σας για 1 χρόνο σε ταχύτατους Ευρωπαϊκούς server σε Γαλλία ή Γερμανία με 50 ευρώ το χρόνο. Admin panel για διαχείριση, χώρος δίσκου 1 GB, φιλοξενία 1 domain, μηνιαία κίνηση δεδομένων απεριόριστη, FTP. Εγώ θα κάνω όλη την εγκατάσταση ή την μεταφορά του σαιτ σας από άλλο hosting ώστε να είναι έτοιμο για χρήση από εσάς.

Blog με κόστος 100 ευρώ

Η τεχνολογία γίνεται ολοένα και πιο προσιτή στους τελικούς χρήστες, η πλατφόρμες παρέχονται δωρεάν, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι κάποιος σαν εμένα να “δέσει” το όλο project και να δημιουργήσει το προϊών. Σε 5 εργάσιμες ημέρες θα έχετε το δικό σας blog έτοιμο να λειτουργήσει, “σεταρισμένο” επαγγελματικά, με επιλογή δικού σας template από τα προεπιλεγμένα στο WordPress.org.

Το μόνο που μένει είναι η δική σας φαντασία και συγγραφικό ταλέντο για να αναπτύξετε και προωθήσετε το blog σας. Αυτό το αφήνω σε εσάς. 🙂

Παραγγελίες στο email: [email protected]

Drop Your Comment