Κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων

Πως φαντάζεστε το εταιρικό σας σαιτ και τι θέλετε να πετύχετε με την δημιουργία του; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση μου προς τον υποψήφιο πελάτη όταν καθίσουμε στο γραφείο για να συζητήσουμε την κατασκευή της δικής του ιστοσελίδας. Σκοπός είναι να αντιληφθούμε και οι δυο της ανάγκες, το όραμα και το κόστος κατασκευής ώστε να βρούμε εκείνες της λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο project. Κάθε εταιρικό σαιτ είναι η βιτρίνα της εταιρείας προς τον κόσμο και τους πελάτες της και πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες.

Επενδύοντας ο επιχειρηματίας σε ένα άρτιο, σύγχρονο και λειτουργικό σαιτ το οποίο θα λειτουργεί χρόνια και θα είναι το πρόσωπο του έναντι όλων, λειτουργώντας 24/7/365 στο Ίντερνετ πρέπει να καταλάβει τα οφέλη που θα αποκομίσει αντί να στέκεται στο αρχικό κόστος. Φτιάχνουμε κάθε σαιτ μοναδικό, αφήνοντας κομμάτι του εαυτού μας γιατί αγαπάμε εξαιρετικά την δουλειά μας και προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια ενήμεροι για τα καινούρια πράγματα που αλλάζουν κάθε χρόνο. Οι λύσεις που θα σας προτείνουμε είναι δοκιμασμένες στην δεκαετή πορεία μας και θα κάνουν την διαφορά η οποία θα σας δώσει το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

kataskevi istoselidon

Τι σαιτ έχουμε φτιάξει;

  1. Επαγγελματικά σαιτ για ελεύθερους επαγγελματίες όπως ιατροί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί κτλ καλύπτοντας απόλυτα της ιδιαιτερότητες και ανάγκες του επαγγέλματος τους.
  2. Δημιουργία σαιτ εταιρικής παρουσίασης για ανώνυμες εταιρείες, εταιρείες περιορισμένες ευθύνης κτλ οι οποίες αναζητούν προβολή και διαφήμιση των υπηρεσιών και προϊόντων τους.
  3. Κατασκευή ιστοσελίδων για καφετέριες, ταβέρνες  ή ξενοδοχεία με την δημιουργία brand στο Διαδίκτυο και συνεχή υποστήριξη και επικοινωνία με τους πελάτες τους μέσω facebook (εταιρικοί λογαριασμοί ή σελίδες).
  4. Σχεδιασμός ιστοσελίδων για καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές κτλ οι οποίοι έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία και διαφορετική δημιουργική ματιά επιδιώκοντας το όμορφο, το καλαίσθητο και το εντυπωσιακό.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2009

Κατασκευή σαιτ για ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) με custom σχεδιασμό στην λεπτομέρεια που θέλει η κάθε επιχείρηση η οποία προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της και να δημιουργήσει προσωπικό στυλ και όνομα ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμη από τους πελάτες της.

Η εταιρεία μας ασχολείται με Web design από το 2009 φτιάχνοντας κάθε λογής σαιτ και εφαρμογές καλύπτοντας απαιτήσεις και όνειρα των επιχειρηματιών ώστε να παραδώσει στο τέλος ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο να ικανοποιεί απόλυτα της ανάγκες του πελάτη. Είτε αυτό είναι στο σχεδιαστικό κομμάτι, είτε στο τεχνικό ή στην προώθηση ιστοσελίδων SEO διαθέτουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για να ανταποκριθούμε στης προσδοκίες σας.

3 λόγοι για να επιλέξετε εμάς ως συνεργάτες και δημιουργούς του δικού σας σαιτ

  • 1. Φτιάχνουμε σαιτ βάσει τον δικών σας επιθυμιών

Το σαιτ πρέπει να αρέσει σε εσάς και στους επισκέπτες του, προσφέροντας εύκολη πλοήγηση και λήψη των πληροφοριών με 2,3 κλικ, να είναι καλαίσθητο, ασφαλές και σύγχρονο με προσοχή στην λεπτομέρεια και την δημιουργία προσωπικού στυλ.Για αυτούς τους λόγους δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα templates αλλά φτιάχνουμε τα πάντα custom.

  • 2. Σας εκπαιδεύουμε στην χρήση του σαιτ

Φτιάχνοντας ένα σαιτ σε CMS WordPress εσείς πρέπει να μάθετε να το διαχειρίζεστε, να προσθέτετε καινούριο περιεχόμενο και φωτογραφίες, και να το λειτουργείτε ακολουθώντας κανόνες και συμβουλές για την ασφάλεια του. Εμείς θα σας μάθουμε την διαχείριση του σαιτ σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας με ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης για ότι συμβεί. Χωρίς τεχνικό support και συμβουλές “τι να κάνω και γιατί” και το καλύτερο σαιτ του κόσμου θα χάσει τον λόγο δημιουργίας του. Πρέπει να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι και να συμβεί.

  • Εφαρμόζουμε SEO για την προώθηση του στην Google

Δεν έχει νόημα να έχετε ένα σαιτ το οποίο δεν έχει επισκέπτες. Για να μπορεί η ιστοσελίδα σας να φτάσει σε περισσότερους οργανικούς επισκέπτες πρέπει να κάνετε συνδρομή στης υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε. Εμείς θα φτιάξουμε από την αρχή το σαιτ σας να πληρεί όλες της προδιαγραφές της Google ώστε να λαμβάνει καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής. (το 95% των Ελλήνων χρησιμοποιεί την Google όταν κάνει αναζητήσεις για οτιδήποτε).

Τιμές για σχεδιασμό ιστοσελίδων

Για να απαντήσουμε στην ερώτηση πελάτη πόσο θα κοστίσει το δικό μου σαιτ, εμείς πρέπει να μελετήσουμε το συγκεκριμένο project και να ετοιμάσουμε προσφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού όπου θα αναλύσουμε μαζί όλες της λεπτομέρειες και θα προτείνουμε την σωστή τιμή η οποία θα καλύπτει και της δυο πλευρές.

Drop Your Comment