“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Στης 03/06/2013 η εταιρεία notebook.bg ξεκίνησε ένα νέο SEO/SEM παιχνίδι όπου όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με προώθηση ιστοσελίδων στην Βουλγαρία θα αναμετρήσουν δυνάμεις, ικανότητες και τεχνικές προώθησης και βελτιστοποίησης σαιτ με έπαθλο 2500 ευρώ.  Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει ένα λαπτοπ Acer αξίας 1000 ευρώ.  Οι υπόλοιποι 8 παίχτες που θα καταφέρουν να εμφανίσουν δικές τους ιστοσελίδες, βίντεο, facebook σελίδα η οτιδήποτε άλλο θα κερδίσουν μικρότερα χρηματικά ποσά η δώρα. Η φράση κλειδί η οποία θα καθορίσει τους νικητές είναι “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” σε εισαγωγικά.

http://www.google.bg/search?q=”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί στης 15/12/2013 όμως στο πρώτο τρίμηνο θα δοθεί έπαθλο και σε αυτόν που κατέχει την πρώτη θέση. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια προώθησης σαιτ για να βλέπουμε καινούρια πράγματα αλλά και να δοκιμάζουμε νέες τεχνικές όσοι ασχολούμαστε με SEO. Όμως και οι πελάτες, που αναζητούν παρόμοιες υπηρεσίες, έχουν μια πρώτη γνώση για freelancer η εταιρείες που δείχνουν δείγματα γραφής της δουλειάς τους. Έτσι η κατάσταση είναι win-win αφού οι επαγγελματίες δείχνουν δείγματα δουλειάς και οι πελάτες έχουν από που να επιλέξουν τον καλύτερο.

Λέγεται ότι το καλύτερο μέρος για να κρύψεις ένα πτώμα είναι η δεύτερη σελίδα της Google. Μην επιτρέψετε στην δική σας επιχείρηση να βρεθεί εκεί! – Vretiel Corp.

Τι λέει ο Matt Catts επι του θέματος;

Παρόλο της διαβεβαιώσεις του Ματ Κατς ότι τα σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο google plus δεν επηρεάζουν την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της μηχανής και πολύ γρήγορα εξαφανίζονται μέχρι στιγμής πειράματα στο SEO παιχνίδι αποδεικνύουν το αντίθετο. Τα σχόλια στο γκουκλ + προσδίδουν ειδικό βάρος στο άρθρο και το εκτοξεύουν στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, γεγονός για το οποίο παλεύουμε όλοι. ΄-)

Ποια είναι τα SERP ranking factors για το 2013

Σύμφωνα με το moz και την seom υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο τον αλγόριθμο της γκουκλ “δείχνοντας” του ποιες ιστοσελίδες η άρθρα είναι καλύτερα από άλλα. Οι συνολικοί παράγοντες ξεπερνούν τους 200, σύμφωνα με την google και παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό για όλους μας. Όμως οι ειδικοί SEO έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι παρακάτω 5 παράγοντες είναι πολύ σημαντικοί.

 • Page and site authority
 • External links
 • Google +1, facebook like
 • Anchor text
 • EMD (exact match domain)

Οι SEO ειδικοί που συμμετείχαν στην έρευνα του moz κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σύνδεσμοι συνεχίζουν να έχουν την μεγαλύτερη επίδραση με δεύτερο την χρήση της λέξης κλειδί (anchor text). Στην τρίτη θέση βρίσκονται τα social signals στα social networks (google plus, facebook, twitter, pinterest, linkedin).

Παιχνίδι προώθησης σαιτ

Πίσω στο παιχνίδι μας όμως “Zashto tryabva da kupim acer ot www.notebook.bg?” όπου οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι πόνταραν στην δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, και στην χρήση των social signals σε google plus και facebook. Τακτική που μέχρι στιγμής δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Έτσι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα πράγματα για τα προϊόντα με την μάρκα Acer αλλά και για της τιμές που πωλούνται από το notebook.bg μπορούν να επισκεφτούν το e-shop τους.

Ποιο προϊόν της Acer μου αρέσει προσωπικά;

acer-c7-chromebookΕγώ θα επέλεγα να αγοράσω το Acer C7 Chromebook. Είναι ένα λαπτοπ που συγκεντρώνει το καλύτερο από τα προϊόντα της γκουκλ μαζί με συνεχή σύνδεση Ίντερνετ σε τιμή μόλις 199 δολάρια.

 • 11.6’’ (1366×768) display
 • 1 inch thin – 3 lbs / 1.4 kg
 • Up to 4 hours of battery1
 • Dual-core Intel® Celeron® Processor
 • 100 GB Google Drive Cloud Storage2 with 16GB SSD
 • Dual band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n and 10/100/Gigabit Ethernet
 • HD Camera
 • 3x USB 2.0
 • 1x HDMI Port, 1x VGA port
 • 2-in-1 memory card slot (SD, MMC)

Στα μειονεκτήματα είναι η έλλειψη σκληρού δίσκου και η μικρή διάρκεια χρήσης της μπαταρίας όμως το πρώτο λύνεται με την χρήση cloud store, και το δεύτερο με την χρήση καλωδίου. ΄-)

►►► Βίντεο απάντηση στην ερώτηση “Γιατί πρέπει να αγοράσουμε Acer από το www.notebook.bg?” που για 6 μήνες θα κυριαρχεί στο Βουλγάρικο google …παράγοντας ποιοτικό περιεχόμενο αλλά και λίγο σπαμ. ΄-)

Τι SEO να επιλέξω? Επιθετικό η αμυντικό?

5 λαπτοπ Acer σε τιμή μέχρι 300 ευρώ, στο e-shop www.notebook.bg

5 Acer лаптопи под 600 лв by Panayotis Kontogiannis

Drop Your Comment