Υπάρχουν λεφτά στο Ίντερνετ?

Λεφτά στο Ίντερνετ

Οι ερωτήσεις εδώ είναι δυο.

Η πρώτη ερώτηση είναι “Υπάρχουν λεφτά στο Ίντερνετ?” και η δεύτερη ” Πως μπορώ να κερδίσω χρήματα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο?”

λεφτά στο ίντερνετΣε αντίθεση με το περίφημο ψέμα του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού “Λεφτά υπάρχουν” εμείς μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι λεφτά στο Ίντερνετ υπάρχουν Δισεκατομμύρια.

Σκοπός μας όμως είναι να σας μάθουμε “Πως μπορείτε να κερδίσετε αληθινά χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι σας”.

Εργασία στο σπίτι

Τα ψέμματα τα αφήνουμε στους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι στο 99% του συνόλου τους είναι ασύστολοι επαγγελματίες ψεύτες, οι οποίοι κερδίζουν το ψωμί τους λέγοντας ψέμματα, κάνοντας ρουσφέτια, παίρνοντας μίζες και κλέβοντας ότι μπορεί να κλαπεί.

Εσένα όμως δεν σε ενδιαφέρουν οι πολιτικοί. Εσύ ψάχνεις τρόπο να μπαλώσεις το εισόδημα σου, να διατηρήσεις την δουλειά σου και να επιβιώσεις σε μια κοινωνία που γίνετε χειρότερη.

Μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να εργάζεσαι για κάποιον άλλο, η για το δημόσιο και να λαμβάνεις μισθό για την εργασία σου. Η σημερινή όμως κρίση σου έμαθε ότι εκτός από τους κλασικούς τρόπους εργασίας μπορεί να δουλεύεις από το σπίτι σου έχοντας εργοδότες 10000 χιλιόμετρα μακριά.

Πως γίνετε αυτό? Πως μπορώ να κάνω μια εργασία στο σπίτι?

Η απάντηση λέγετε Ίντερνετ. Το Διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να δουλεύεις για τον εαυτό σου από την άνεση του σπιτιού σου και από οποιοδήποτε μέρος της Γης.

Τι χρειάζεσαι?

Ένα laptop, γρήγορο Ίντερνετ και ΓΝΩΣΕΙΣ

1) Γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων (HTML, PHP, CSS, Photoshop, WordPress)

2) Γνώσεις SEO (search engine optimization) βελτιστοποίηση για της μηχανές αναζήτησης.

3) Άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά

4) Διάθεση για σκληρή δουλειά και συνεχή μάθηση

Δουλεύοντας από το σπίτι σου ΕΣΥ καθορίζεις ΠΟΣΑ χρήματα μπορείς να κερδίζεις τον μήνα. Δεν σου φταίει κανείς, δεν έχεις αφεντικό, εσύ επιλέγεις τους συνεργάτες σου, εσύ κάνεις τα λάθη σου και μαθαίνεις από αυτά και εσύ πληρώνεις μισθό στον εαυτό σου.

Μάθε να το κάνεις επαγγελματικά. Η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός γρήγορα θα σε οδηγήσουν ξανά στο σημείο εκκίνησης σου.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν τρόποι να βγάλει κανείς χρήματα μέσω διαδικτύου η απάντηση είναι πως τρόποι υπάρχουν, ανάλογα με τις γνώσεις σου, τις ικανότητές σου και την διάθεσή σου να εργαστείς σκληρά.

Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει εξ’ αρχής κατανοητό είναι ότι το διαδίκτυο δεν είναι μία μηχανή την οποία απλά θέτεις σε λειτουργία και εκ του μηδενός ξεκινά να «γεννά λεφτά». Όπως κάθε μορφή εργασίας έτσι κι αυτό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Κάθε φορά που ακούτε φράσεις του τύπου εύκολο ή γρήγορο χρήμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι το πιθανότερο είναι, όπως και σε κάθε άλλη μορφή απασχόλησης,  κατά 99% πως κάποιος θέλει είτε να σας εξαπατήσει είτε να σας μπλέξει σε κάτι παράνομο.

 

 

 

1 Comment

Μανωλης Ισχακης |

February 28, 20129:51 am

Θα συμφωνήσω και θα συμπληρώωσω οτι μπορείς να βγάλεις λεφτά απο το internet αρκει να είσαι επαγγελαματίας και σοβαρός.
Ακόμη ένα θέμα είναι να επιλέξεις κάτι που σου ταιριάζει και μπορέις να το υποστηριξεις.

Drop Your Comment