Από που μπορώ να πάρω συνδέσμους με υψιλό PR?

web_directoriesΗ ιστοσελίδα σας είναι η αντανάκλαση της επιχείρησής σας. Όμως η αποστολή σας δεν ολοκληρώνεται με την δημιουργία της. Αυτό το οποίο είναι πιο σημαντικό, είναι να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς αποτελεσματικούς τρόπους να πάρετε σχετικούς συνδέσμους οι οποίοι να καταδεικνύουν την ιστοσελίδα σας.

Αυτό ονομάζετε link building και είναι μέρος τον τεχνικών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) που χωρίς αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε αποτελέσματα.

Δεν είναι συνηθισμένο ότι οι χρήστες που αναζητούν στο διαδίκτυο μία συγκεκριμένη λέξη κλειδί  να κοιτάζουν παραπέρα από τις δύο πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι υψηλά βαθμολογημένη η ιστοσελίδα σας και μάλιστα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να την βρουν. Όταν στο Google «κοιτάζουν» την ιστοσελίδα σας ένα από τα πράγματα που κοιτάζουν είναι η βαθμολόγηση της ιστοσελίδα σας. Παίρνοντας συνδέσμους με υψηλή βαθμολόγηση όχι μόνο βοηθούν την βελτίωση της βαθμολόγηση αλλά επίσης δίνουν ώθηση στην βελτίωση της βαθμολόγησης.

Παρακάτω θα περιγραφούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε κάτι τέτοιο.

Υποβολές καταλόγων. Καταχωρώντας την ιστοσελίδα σας σε αυτές θα επιτρέψει σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων να δουν την ιστοσελίδα σας. Αυτό θα αυξήσει το βαθμό της ιστοσελίδας σας. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από το να καταχωρήσετε τον ιστότοπό σας στους καταλόγους. Καλό είναι να επιλέξετε αυτούς οι οποίοι θα φέρουν στην ιστοσελίδα σας το επιθυμητό κοινό. Να μερικούς καταλόγους όπου μπορείς να προσθέσεις την ιστοσελίδα σου:

http://www.asxetos.gr/
http://gosearch.gr
http://phantis.gr
http://neo.gr
http://web-office.gr
http://gato.gr
http://addlink.gr
http://e-go.gr
http://robby.gr
http://www.xrysosodhgos.gr
http://www.geotag.gr
http://www.diz.gr
http://www.netfinder.gr
http://www.travelsearch.gr
http://www.gosearch.gr
http://www.geosearch.gr
http://www.travelaki.com
http://www.mapsearch.gr
http://www.hotelsfinder.gr
http://www.greekxenia.com

Υποβολή σε μηχανές αναζήτησης. Καλό είναι να αναρτήσετε την ιστοσελίδα σας σε όλες τις κύριες μηχανές αναζήτησης. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς τα εμπρός σιγουρεύοντας ότι η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στo δρόμο να πάρει υψηλούς και σχετικούς συνδέσμους βαθμολόγησης σελίδας .

Κοινωνική σελιδοποίηση. Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ facebook), τα ιστολόγια (blogs), και τα φόρουμ είναι πάρα πολύ δημοφιλή μπορούν να διασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σας θα αποκτήσει ένα καλό κοινό και υψηλή βαθμολόγηση. Η χειροκίνητη καταχώριση με το σωστό περιεχόμενο σε τέτοιες πλατφόρμες θα σας επιτρέψει να παραχθούν οι σωστοί σύνδεσμοι βαθμολόγησης.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι η Google είναι η πιο ευρέως γνωστή και διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης. Έχοντας την ιστοσελίδα σας υψηλά καταχωρημένη σε αυτήν την μηχανή αναζήτησης μπορείτε πραγματικά να βελτιστοποιήσετε την επισκεψιμότητά της.

Δημιουργώντας αποτελεσματικές ετικέτες για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στις λίστες του Squidoo. Το Squidoo είναι μία σελίδα υψηλής αξίας και επισκεψιμότητας και παίρνοντας έναν σύνδεσμο από μία σελίδα του αξίζει όσο το να δημιουργήσετε και να καταχωρήσετε έναν σύνδεσμο σε μία μηχανή αναζήτησης.

Το tumblr.com επίσης είναι πολύ καλή πηγή για συνδέσμους αξίας.

Πρόσθετε συνδέσμους σταδιακά, φυσικά και με σωστή λέξη κλειδί και το αποτέλεσμα θα έρθει.

Drop Your Comment