Τα 10 καλύτερα αγγλικά article directories

Κατάλογοι άρθρων

Τα article directories ή αλλιώς κατάλογοι άρθρων είναι το καλύτερο μέρος για να γράψεις ένα άρθρο με σύνδεσμο προς το δικό σου σαιτ. Όσο ποιο ποιοτικός είναι ο κατάλογος άρθρων τόσο καλύτερα για σένα. Φυσικά οι καλοί κατάλογοι για να συνεχίσουν να είναι καλοί έχουν απαιτήσεις από τους συγγραφείς τους. Τα άρθρα σου πρέπει να είναι ποιοτικά, να είναι μοναδικά, δηλαδή να μην υπάρχουν δημοσιευμένα πουθενά στο δίκτυο. Τα άρθρα σου πρέπει να είναι το λιγότερο 400-500 λέξεις επίσης. Σύνδεσμοι συνήθως επιτρέπουν 1 η 2 προς δικά σου σαιτ και αυτό είναι το δικό σου κέρδος. Λόγο της δύναμης που έχουν οι κατάλογοι άρθρων καταφέρνουν να εμφανίζουν ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης τα άρθρα σου οπότε αξίζει να βρίσκεσαι εκεί.

article directoryΟι κατάλογοι άρθρων αναφέρουν στο FAQ τους ποιες γλώσσες επιτρέπουν να δημοσιεύετε κείμενο, και κάθε χώρα έχει τους δικούς της καταλόγους. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω την δικές μου επιλογές για αγγλόφωνα article directories.

Οι κατάλογοι άρθρων έχουν μεγάλη επισκεψημότητα οπότε εκτός από έναν καλό σύνδεσμο θα προσελκύσεις και νέους επισκέπτες (traffic). Κάτι που θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερα έσοδα από της διαφημίσεις, όπως και να προσελκύσεις νέους διαφημιστές απευθείας στο SEO blog σου.

Ποια είναι τα πιο 6 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε συνήθως όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έναν κατάλογο άρθρων?

1. Βαριόμαστε να διαβάσουμε τους όρους που θέτει ο κάθε κατάλογος.

2. Συνεχίζουμε να βαριόμαστε και δημοσιεύουμε περιεχόμενο που κάναμε copy/paste από αλλού. Κλεμμένο κανονικά δηλαδή. Και έχουμε την απαίτηση ο κατάλογος να το δημοσιεύει?

3. Ανούσιο, ή και ανόητο κείμενο.

4. 10 link προς το ίδιο σαιτ. Είναι χαζό αφού ξέρουμε ότι η google δίνει βάρος μόνο στο πρώτο σύνδεσμο προς το ίδιο σαιτ και αγνοεί τους υπόλοιπους.

5. Ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε συνωνυμίες. Η χρήση όμως ενός και ίδιου keyword δημιουργεί πρόβλημα.

6. Ξεχνάμε να βάλουμε το 1 ή 2 λινκ που μας επιτρέπεται. Λόγω βιασύνης φυσικά, δεν διαβάζουμε το κείμενο μας πριν το δημοσιεύσουμε και έτσι πάει χαμένος ο κόπος μας αφού ξεχνάμε να βάλουμε τα πολυπόθητο σύνδεσμο για τον οποίο γράψαμε το άρθρο.

Μην κάνετε αυτά τα λάθη. Πριν δημοσιεύσετε κάποιο κείμενο σας στους παρακάτω καταλόγους για άρθρα, διαβάστε το, βάλτε την κατάλληλη λέξη κλειδί που θέλετε να βελτιστοποιήσετε και μετά κάντε submit.

Ας δούμε ποιοι είναι οι 10 καλύτεροι κατάλογοι άρθρων για Αγγλικό κείμενο

1. Ezinearticles.com PR6

2. ArticlesBase.com PR6

3. Buzzle.com PR6

4. SearchWarp.com PR4

5. ArticleAlley.com PR5

6. Annotum.org PR4 (είναι το παλιό Knol.google.com)

7. Web-Source.net PR6

8.  Εxaminer.com PR8

9. WebProNews.com PR6

10. Technorati.com PR8

To PR ισχύει την ημέρα που γράφτηκε αυτό το άρθρο.

Drop Your Comment