Πως μπορούμε να κερδίζουμε χρήματα από το Ίντερνετ

Λεφτά υπάρχουν…. στο Ίντερνετ

Είναι δυνατόν κάποιος να δουλεύει μέσω Ίντερνετ και να μην πηγαίνει σε “κανονική” δουλειά; Τι χρήματα κερδίζει, και πως; Ποιος τον πληρώνει και πως αποδίδει φόρους στο κράτος; Είναι αρκετά τα λεφτά που κερδίζει έτσι ώστε να μην έχει ανάγκη να δουλέψει σε άλλη δουλειά; Υπάρχει ανεργία στο Ίντερνετ; Ερωτήματα στα οποία ο Γιώργος Γεωργίου στο παρόν guest post, θα προσπαθήσει να δώσει μερικές σημαντικές συμβουλές σε όλους αυτούς που ξεκινούν την προσπάθεια να κερδίσουν χρήματα από το Internet.

Σωστός τρόπος σκέψης

πως να κερδίζουμε χρήματα στο ίντερνετ
photo: internet-big-money.com

Η διαδικασία απόκτησης χρημάτων από το internet βρίσκει οπαδούς σε 2 κατηγορίες ανθρώπων. Η πρώτη κατηγορία πλειοψηφεί έναντι της δεύτερης καθώς αποτελείται από αυτούς που πιστεύουν στην άμεση απόκτηση κέρδους, ακόμα και αύριο, μέσα από αυτή την διαδικασία. Πιο κοντά στην πραγματικότητα βαδίζει η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων. Αυτοί ξεκινούν την προσπάθειά τους πιστεύοντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν θα πετύχουν το σκοπό τους λόγω της μεγάλης δυσκολίας του εγχειρήματος τους.

Στην πραγματικότητα ο συνδυασμός αυτών των δύο αποτυπώνει τον σωστό τρόπο σκέψης που θα πρέπει να έχεις ξεκινώντας την ενασχόλησή σου με αυτό το αντικείμενο. Όπως σε κάθε νέο εγχείρημα έτσι και σε αυτό θα υπάρξουν δυσκολίες και απογοήτευση. Το κέρδος δεν θα έρθει μέσα σε λίγες μέρες. Όμως οι απολαβές που θα έχεις όταν επιτύχεις θα είναι αντάξιες του κόπου σου. υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξεκίνησαν από το μηδέν αντιμετωπίζοντας τις ίδιες δυσκολίες κι όμως τα κατάφεραν. Το γνωρίζω γιατί κι εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Διάβασε : Εργασία στο σπίτι – Ποια είναι τα μειονεκτήματα και ποια είναι τα πλεονεκτήματα.

Μάθηση

Θεμέλιος λίθος της διαδικασίας απόκτησης χρημάτων από το internet είναι η εκπαίδευση. Μπροστά σου ανοίγεται ένας νέος δρόμος άγνωστος για σένα τον οποίο πρέπει να διασχίσεις. Για αυτό το λόγο πρέπει να μάθεις τη σωστή διαδικασία εφαρμόζοντας την. Σίγουρα έχεις βρεθεί πολλές φορές σε αυτό το σημείο. Από την παιδική ηλικία όλοι μας αντιμετωπίζουμε διαρκώς νέες προκλήσεις, το περπάτημα, την ομιλία, το διάβασμα και σε μεγαλύτερη ηλικία , την οδήγηση, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και πολλά άλλα.

Προφανώς έχεις πετύχει τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα. Στην αρχή ακόμα και το περπάτημα φάνταζε άθλος, τώρα όμως το θεωρείς κάτι αυτονόητο και εύκολο. Για όλες τις νέες προκλήσεις χρειάζεται επιμονή και πάνω από όλα σωστή εκπαίδευση. Με αυτά τα εφόδια μπορείς να κατακτήσεις όλους τους νέους δρόμους που θα συναντήσεις.

Κατανόηση

Η εκπαίδευση μπορεί να σου δώσει πολλές γνώσεις που όταν τις αποκτήσεις λειτουργούν ως ερεθίσματα για την μελλοντική σου πορεία. Ναι, η μαμά σου έμαθε να περπατάς κρατώντας σε από το χέρι όμως μόνος σου έμαθες να τρέχεις. Αν λοιπόν κατανοήσεις μια διαδικασία μπορείς να την εξελίξεις και να πετύχεις ακόμα περισσότερα μόνος σου. Αν όχι τότε απλά θα έπεσαι δεν θα ηγείσαι.

Εφαρμογή

Μετά την κατανόηση της διαδικασίας έρχεται η εφαρμογή της. Αρκετά διάβασες και προβληματίστηκες σε θεωρητικό επίπεδο. Τώρα ήρθε η ώρα της πράξης. Η θεωρία μόνο δεν φέρνει κέρδος χωρίς την εφαρμογή της. Πολλοί σταματούν σε αυτό το σημείο και δεν πετυχαίνουν τίποτα. Μην γίνεις ένας από αυτούς, δοκίμασε τον εαυτό σου.

Επικέντρωση

Η συνεχής απόκτηση πληροφοριών και η εκμάθηση νέων μεθόδων λειτουργούν συχνά ως τροχοπέδη στην πρακτική εφαρμογή έστω και μίας νέας διαδικασίας. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσεις χρήματα από το internet όμως δεν μπορείς να ασχοληθείς με όλους γιατί απλά θα αποτύχεις. Το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος στην αρχή, μη με ακολουθήσεις σε αυτό.

Κάνε μια έρευνα και αποφάσισε ποια μέθοδος σου ταιριάζει. Τότε θα μπορέσεις να την εφαρμόσεις όσο καλύτερα γίνεται με αποτέλεσμα να οδηγηθείς στην επιτυχία και το κέρδος.

Καθοδήγηση

Είναι φυσικό στο ξεκίνημά σου να χρειάζεσαι κάποια βοήθεια από ανθρώπους πιο έμπειρους. Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι internet marketer παραδέχονται ότι κάποιος τους βοήθησε στο ξεκίνημά τους να πετύχουν το στόχο τους.

Πίστη

μην εγκαταλείπεις την προσπαθεια σου ποτέΓια να πετύχεις στο internet marketing πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου αλλά και στις ικανότητές σου. Μην σκέφτεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις γιατί τότε θα οδηγηθείς στην αποτυχία. Δες το σαν ένα αγώνα δρόμου. Όσο τρέχεις ο τερματισμός έρχεται όλο και πιο κοντά και υπερβαίνεις τον εαυτό σου για να τον φτάσεις. Βρες λοιπόν τι βρίσκεται στο τέρμα του δικού σου αγώνα δρόμου και ξεκίνα να τρέχεις.

Ξεκίνα τώρα

Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Μην το αναβάλεις. Όσο καθυστερείς μένεις πίσω στο δικό σου αγώνα αφήνοντας άλλους να σε προσπερνούν στερώντας σου τη νίκη. Ξεκίνα λοιπόν τώρα!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: O Γεωργίου Γεώργιος ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια με το Internet marketing και έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και δημιουργία ηλεκτρονικών προϊόντων.

Μπορείς να διαβάσεις χρήσιμα άρθρα εδώ:

Internetbigmoney
Google plus profile

2 Comments

Βασίλης |

April 8, 201310:22 pm

Στην φωτογραφία ήταν μόλις ένα βήμα από τα διαμάντια όμως δεν το ήξερε και εγκατέλειψε.

Παναγιώτης Κοντογιάννης |

April 8, 201310:23 pm

Επέλεξε έναν δρόμο Βασίλη και μην τον εγκαταλείπεις, μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου.

Drop Your Comment