2 όμορφα blogger template για προσωπικό blog και online shop

Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω 2 blogger template από έναν Ινδονήσιο blogger και δημιουργό template, των Rifki Aria Gumelar. Εάν σας αρέσουν και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για δικά σας blog, και σέβεστε την δουλειά του καλό είναι να μην αφαιρέσετε τους συνδέσμους στο footer.

Στο blogger έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απλές δουλειές, με την πλατφόρμα δουλεύετε εύκολα και ένα blog κατασκευάζετε γρήγορα, όμως φυσικά και δεν έχει της δυνατότητες του ςordpress, όμως αυτά τα 2 συγκεκριμένα blogger template εντυπωσιάζουν με την ομορφιά και λειτουργικότητα τους και άνετα ανταγωνίζονται το WP. Καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Εδώ δεν έχουμε κόστη για hosting,

Η άδεια χρήσης είναι Creative Commons Attribution 3.0 License, και έχει δοκιμαστεί για την λειτουργία του με τα browser : Firefox, Chrome, Safari, Opera, και Internet Explorer.

1. Apparet

Apparet

Demo

2. Blogger Store v.2

Αν θέλετε να φτιάξετε ένα online shop και ψάχνετε για blogger template, αυτό θα σας αρέσει σίγουρα. Απλό, πρακτικό και όμορφο αισθητικά, παρουσιάζει τα προϊόντα στον επισκέπτη χωρίς να τον κουράζει με flash, η άλλα βαριά γραφικά.  Χρησιμοποιεί SimpleCart.js v.2.2.2 του The Wojo Group ως ShoppingCart framework,και superfish μενού αφού το θεωρεί καλύτερο του jQuery sliding menu.

Για αυτόματο featured content δουλεύει το jQuery Crausel Fred v.4.5.2

 

Blogger-Store-2

 

Δύσκολα θα βρείτε καλά template για online shop για blogger αφού το software του έχει περιορισμένες δυνατότητες. (Για δωρεάν παροχή, τόσο ΄-)), οπότε σας προτρέπω να το δοκιμάσετε χωρίς επιφύλαξη.

Drop Your Comment