Προσωρινό ανώνυμο email μιας χρήσης

Ψεύτικο email

Τι είναι το πρόσκαιρο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μιας χρήσης και γιατί να χρησιμοποιήσω το tempmailo.com;

disposable email address
προσωρινό email

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε μια δωρεάν διεύθυνση email για να την χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες εγγραφές σε ιστοσελίδες και φόρουμ όπου δεν θέλουμε να δώσουμε την πραγματική μας διεύθυνση για να μην ακολουθήσει SPAM και ανεπιθύμητες διαφημίσεις ή άλλα ενοχλητικά μηνύματα. Θέλοντας να διατηρήσουμε την ανωνυμία μας και το πραγματικό μας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθαρό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία που προσφέρει το tempmailo.com γρήγορα, ανώνυμα και ασφαλή.

Η υπηρεσία λήψης email, λειτουργεί όπως κάθε άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με την διαφορά ότι όλα τα μηνύματα που θα λάβουμε θα διατηρηθούν στον server ως 2 ημέρες. Μετά διαγράφονται αυτόματα. Έτσι διατηρείτε καθαρό inbox στο αληθινό γραμματοκιβώτιο σας και ότι σπαμ προέλθει από τα σαιτ όπου κάνετε εγγραφές πηγαίνει στην προσωρινή διεύθυνση όπου η ζωή του είναι 2 ημέρες.

Προσωρινό email

Πως δουλεύει;

Απλά αντιγράφεις την διεύθυνση email που βλέπεις και την χρησιμοποιείς όπου θέλεις να κάνεις εγγραφή. Όλα τα εισερχόμενα mail σου εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας. Με κλικ τα διαβάζεις. Τόσο απλά 😉 Μετά από 2 ημέρες εξαφανίζονται.  Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το disposable email address.

Η υπηρεσία προσωρινό email μιας χρήσης χωρίς εγγραφές, προσφέρεται δωρεάν, δεν συλλέγει στοιχεία και προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες και είναι πανεύκολη στην χρήση της.

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις καινούρια τεχνολογικά πράγματα μπορείς να στείλεις της ερωτήσεις σου εδώ.

Drop Your Comment