Πότε είναι το black friday 2020;

Black friday 2020 Εκπτώσεις και προσφορές

Πότε είναι; Φέτος θα γιορτάσουμε την Black Friday την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020.

Πότε ξεκινούν φέτος οι προσφορές στα ηλεκτρονικά καταστήματα; Από 01 Νοεμβρίου ως το τέλος του μήνα.

Το 2020 είναι εντελώς διαφορετική χρονιά από της προηγούμενες με την πανδημία του κορονοϊού να μας έχει αλλάξει την ζωή και της καθημερινές μας συνήθειες, ως καταναλωτές και πολίτες. Με την τεράστια κρίση που μαστίζει φέτος την Ελληνική αγορά τα online καταστήματα θα προσπαθήσουν όλο τον μήνα Νοέμβριο με εξαιρετικά ελκυστικές προσφορές να πουλήσουν προϊόντα στους πελάτες τους οι οποίοι φέτος είναι φτωχότεροι λόγο κρίσης. Έτσι οι προσφορές ξεκινάνε από 01 Νοεμβρίου και κορυφώνονται στης 27/11 με την Black Friday.

black friday 2020

Οι περισσότεροι από εμάς εκμεταλλευόμαστε τη μεγαλύτερη εκδήλωση αγορών στον κόσμο και αγοράζουμε αγαθά, υπηρεσίες και δώρα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές αυτήν την ημέρα. Είναι σαφές σε όλους ότι αυτή η ετήσια εμπορική εκστρατεία με την ονομασία Black Friday είναι η καλύτερη ημέρα του χρόνου για της επιχειρήσεις να ξεπουλήσουν προϊόντα σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, προσφέροντας την ευκαιρία τους καταναλωτές να αγοράσουν ποιότητα σε φθηνότερη τιμή.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία αλλάζει κάθε χρόνο και για φέτος ορίστηκε στης 27.11.2020. Όποιος ενδιαφέρεται ή αναμένει αυτό το γεγονός μπορεί να επωφεληθεί από τις φανταστικές προσφορές που θα προσφέρουν οι έμποροι στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν εμπορικό κοινό. Φέτος λόγο της οικονομικής κρίσης συν του COVID-19 τα e-shop που πουλάνε κινητά τηλέφωνα, laptop, tablet, τηλεοράσεις, οθόνες, παιχνιδομηχανές, αρώματα και καλλυντικά κτλ αναμένετε να κάνουν μεγάλο τζίρο λόγω του περιορισμού του κοινού στα σπίτια τους. Έτσι η οικιακή ψυχαγωγία φέτος αναμένεται να έχει αύξηση τζίρου.

Παρά τις αυξανόμενες ρατσιστικές συγκρούσεις στην Αμερική φέτος, ελπίζουμε να απολαύσουμε της εμπορικές προσφορές και εκπτώσεις της “Μαύρης Παρασκευής”, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ο όρος «Μαύρη Παρασκευή» εμφανίζεται για πρώτη φορά στης ΗΠΑ (Φιλαδέλφεια) στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Αστυνομικοί “ονόμασαν” έτσι την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών λόγω της τεράστιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στην πόλη. Από εκεί ξεκίνησε η ύπαρξή του σημερινού θεσμού για την αγορά και πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Με το αυξανόμενο μερίδιο του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως και στη χώρα μας, υπάρχει μια ετήσια αύξηση των καταναλωτών που χρησιμοποιούν και ψωνίζουν στο Διαδίκτυο. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με ηλεκτρονικά καταστήματα ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Black Friday προσφέροντας σούπερ προσφορές και τιμές αυτήν την ημέρα.

Προσοχή στης online αγορές σας

Λόγω του τεράστιου τζίρου που κάνουν τα εμπορικά μαγαζιά αυτήν την ημέρα δημιουργούνται προϋποθέσεις για απάτες της οποίες μπορείτε να της αποφύγετε ψωνίζοντας μόνο σε καθιερωμένα και μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία προσφέρουν αποκλειστικά και μόνο επώνυμα προϊόντα.

Ορισμένοι έμποροι έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ που αποσκοπούν στην παροχή της χαμηλότερης και πιο κερδοφόρας τιμής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εάν δεν έχετε επείγουσα ανάγκη για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, η συμβουλή μας είναι να περιμένετε έως τις 27.11.2020 και να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις πραγματικές εκπτώσεις. Παρά τις αντιφατικές απόψεις, κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής μπορείτε να βρείτε πολύ καλές ευκαιρίες και προσφορές. Επωφεληθείτε από αυτές! Έχετε υπόψη ότι η παράδοση ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε κατά τη διάρκεια της “Μαύρης Παρασκευής” ενδέχεται να καθυστερήσει, καθώς οι έμποροι και οι εταιρείες ταχυμεταφορών κατακλύζονται από υπερβολική εργασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εμείς προτείνουμε να επιλέξετε προσεκτικά το προϊόν που θα θέλατε να αγοράσετε ώστε να είστε ενημερωμένοι για την πραγματική του τιμή και να μπορείτε να συγκρίνετε την αληθινή έκπτωση του μια δυο βδομάδες νωρίτερα. Εμπιστευτείτε μόνο αποδεδειγμένους εμπόρους στην αγορά και μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα για να μην έχετε προβλήτα και απολαύστε πραγματικά επικερδείς αγορές.

1 Comment

Μαρία |

November 27, 20211:23 pm

Στην Ελλάδα το black friday είναι βλακ φράϊντεϊ και αποσκοπεί στο ξεστοκάρισμα. Ελάχιστες είναι οι πραγματικές εκπτώσεις με τους περισσότερους εμπόρους να ανεβάζουν της τιμές λίγο πριν και να δείχνουν μεγάλη έκπτωση. Αληθινό black friday θα βρεις μόνο σε αγορές Αμερικής, Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας και τεράστιων σαιτ όπως amazon κτλ.

Drop Your Comment