Ο πολύς καφές πειράζει

Είχα έναν παλιό λογαριασμό στην Wikipedia όπου στην χάση και στην φέξη πρόσθετα περιεχόμενο. Τα λινκ που έπαιρνες από εκεί είχαν αξία στην προώθηση ιστοσελίδων οπότε ήταν ένα καλό μέρος τροφοδοσίας συνδέσμων, και συνέφερε να δημιουργείς περιεχόμενο εκεί. Πριν μερικές ημέρες όμως ένας από τους διαχειριστές της αποφάσισε να μπλοκάρει το προφίλ μου με την αιτιολογία spam. Χα,χα γέλασα πολύ, όταν διάβασα το μήνυμα που μου έστειλε ο ανθρωπάκος, όμως το γέλιο έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έλαβα δεύτερο μήνυμα.

Να η ιστορία.

lazyΌπως είπα και πριν είχα λογαριασμό στην Wikipedia, και τους έγραφα ποιοτικά άρθρα, που πρόσθεταν αξία στην εγκυκλοπαίδεια, μέχρι να έρθει το μήνυμα ότι κάνω spam, και κάποιος διαχειριστής να  μπλοκάρει τον λογαριασμό μου. Τους έστειλα μήνυμα, όπου τους ζητούσα ευγενικά και όμορφα να διαγράψουν τον λογαριασμό μου, αφού με θεωρούν spammer και το θέμα να τελειώσει εκεί. Δεν είχα καμιά πρόθεση να συνεχίσω να γράφω κείμενα για κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά μεταξύ του writer και του spammer. Και δεν με ενδιέφερε να συνεχίσω να υπάρχω στην Wikipedia. Έτσι λοιπόν τους ζήτησαν να διαγράψουν τον λογαριασμό μου και να τελειώνουμε.

Δες όμως τι μου στείλανε:

Το αίτημα απεμπλοκής είναι κενό, χωρίς νόημα, δεν είναι σοβαρό, ή περιέχει απειλές οποιουδήποτε είδους (συμπεριλαμβανομένων των νομικών απειλών ενάντια σε άλλους συντάκτες) και δεν θα ληφθεί υπόψη. Επειδή περιέχει μία ή περισσότερες από τις κατηγορίες αυτές, η προσφυγή σας έχει κλείσει χωρίς καμία ενέργεια.

Την μοναδική ενέργεια που θέλω από εσάς είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό μου!!!!

Αγαπητή Wikipedia, με αυτο το άρθρο ασχολούμαι τελευταία φορά μαζί σας για έναν και μοναδικό λόγο. Πριν στείλετε κάποιο μήνυμα, σε κάποιον που σας ζητάει να διαγράψετε τον λογαριασμό του, κάντε τον κόπο να το διαβάσετε. Δεν είναι δύσκολο. Και μην του απαντάται ότι δεν είναι σοβαρό, κενό ή χωρίς νόημα, ή περιέχει απειλές, νομικές απειλές ΄-). Διαγραφή του λογαριασμού μου σας ζήτησα, σκέψου να ζητούσα κάτι άλλο.

Και ένα τελευταίο πριν μερικούς μήνες έλαβα πολλά email από εσάς όπου επίσημα ο ιδρυτής, ο κύριος προγραμματιστής, η γραμματέας και ο κυπουρός της wikipedia ζητιάνευαν δωρεές συγκρίνοντας πόσους σέρβερ και πόσους υπαλλήλους έχουν σε σχέση με την google. Αυτά Ponyo είναι spam mails και όχι το δικό μου.

Η wikipedia είναι κορυφαία εγκυκοπέδια και συχνά ανατρέχω σε λήμματα της όταν αναζητώ κάτι όμως κάποιοι admin тης έχουν φρικάρει, και μπερδεύουν της βούρτσες. Cool guys, τα πράγματα πάντα ήταν απλά, και ο πολύς καφές τσιτώνει τα νεύρα.

Drop Your Comment