Έλεγχος για malware και Ανάλυση ανταγωνισμού

Έλεγχος για κακόβουλο λογισμικό και ανάλυση των ανταγωνιστών μας

sitecheck.sucuri.net

reverseget.com

Σήμερα θέλω να αναφερθώ σε δυο ιστοσελίδες που παρέχουν κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Είναι δυο online εργαλεία που κάνοντας ανάλυση της ιστοσελίδας που τους δίνεις σου δείχνουν στην πρώτη περίπτωση εάν υπάρχει πρόβλημα στο σαιτ με κακόβουλο λογισμικό, όπως :

– Malware

– Blacklisted

– Malicious javascript

Malicious iFrames

– IE-only attacks

– Suspicious redirections

ανάλυση ανταγωνισμούΔωρεάν μπορείς να δεις μόνο αν υπάρχει πρόβλημα, για να το λύσεις όμως πρέπει να πληρώσεις συνδρομή 90$ το χρόνο για 1 σαιτ και 290$ για 10 σαιτ.

Το δεύτερο εργαλείο είναι για ανάλυση του ανταγωνισμού. Οι business είναι παιχνίδι, όπου νικητής βγαίνει αυτός που έχει της περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες. Όσο περισσότερα γνωρίζεις για τους ανταγωνιστές σου τόσο καλύτερα μπορείς να προετοιμαστείς για την μάχη στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών και να εμφανίσεις τα δικά σου σαιτ σε καλύτερες θέσεις.

Ανάλυση ανταγωνισμού

Τι κάνει το reverseget.com?

– Εμφανίζει σε μια λίστα όλα τα σαιτ που ανήκουν στο ίδιο άτομο/εταιρεία που σχετίζονται με μια ιστοσελίδα. Έτσι μπορείς να δεις ποιες άλλες ιστοσελίδες έχει η τάδε εταιρεία και να αποφασίσεις αν αξίζει ο κόπος να δοκιμάσεις να σταθείς απέναντι της η όχι.

– Βρίσκει όλα τα σαιτ που διαφημίζουν κάποιο affiliate από τα Amazon, Commission Junction, Shareasale, LinkShare and PayDotCom.

– Ψάχνει και βρίσκει πληροφορίες για λογαριασμούς adsense, analytics, IP, Facebook σελίδες, και Twitter και σου τα δίνει όλα στο ταψί, έτσι ώστε εσύ να ξέρεις ποιος είναι ο ανταγωνισμός σου και πόσο σοβαρά η όχι δουλεύει.

– Ανακαλύπτει δίκτυα MFA (made for adsense) συγκρίνοντας τον κάθε λογαριασμό που ταιριάζει.

Το Reverse Get είναι δωρεάν με μοναδικό περιορισμό της 100 αναζητήσεις την ημέρα. Νομίζω ότι είναι αρκετές ΄-)

Δοκιμάστε τα και τα δυο online εργαλεία, ελέγχοντας για malware (κακόβουλο λογισμικό) στην ιστοσελίδα σας και κάνοντας ανάλυση ανταγωνισμού έτσι ώστε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά τους.

Η μάχη στο SERP είναι καθημερινή, και επίπονη, οπότε αυτός ο ειδικός που έχει τα καλύτερα εργαλεία, της γνώσεις και τον προϋπολογισμό θα νικήσει στο τέλος. Τα αγαθά κόποις κτώνται άλλωστε, οπότε καλή ανάλυση ανταγωνισμού συνάδελφοι….

 

 

 

Drop Your Comment