8 ιστοχώροι με pagerank 10

8 σαιτ με pagerank 10

addthisΗ google όταν έφτιαξε το page rank το 1996, έδωσε δυνατότητες βαθμολογίας από το 1 έως το 10. Για να μπορέσεις να αυξήσεις αυτήν την βαθμολογία θα χρειαστείς πολλούς εισερχόμενους συνδέσμους από σχετικές ιστοσελίδες με μεγάλη βαρύτητα. Ελάχιστα είναι φυσικά τα σαιτ τα οποία έχουν PR10. Τώρα αυτή η βαθμολογία μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική όσο στο παρελθόν αφού μεγαλύτερη σημασία έχει η κατάταξη για την συγκεκριμένη λέξη κλειδί ενός σαιτ ειδικά όταν πρόκειται για money site, δηλαδή κερδίζεις χρήματα από αυτό. Όμως σύνδεσμο από ιστοσελίδα με βαθμό 10 θα εκτοξεύσει το δικό σου σαιτ τουλάχιστον στο 7. Το κακό είναι ότι αυτά τα σαιτ δεν πουλάνε λινκ για να αγοράσεις. ΄-)

1. www.usa.gov  Το επίσημο web portal της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

2. www.hhs.gov Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ

3. www.europeana.eu Η Europeana συγκεντρώνει την Ευρωπαϊκή πολιτιστική και επιστημονική ιστορία.

4. get.adobe.com Αν και η σελιδα adobe.com έχει PR9 αυτή η εσωτερική σελίδα έχει 10. Η adobe είναι η εταιρεία που έχει εφεύρει προϊόντα σαν το photoshop, acrobat, κτλ που έχουν αλλάξει την ζωή μας. Όλα της τα προϊόντα μπορείς να τα δεις εδώ.

5. www.universitas21.com Η Universitas 21 είναι το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο έρευνας των πανεπιστημίων, που συνεργάζονται για την προώθηση της παγκόσμιας ιθαγένειας και θεσμικής καινοτομίας μέσω της έρευνας, της διδασκαλίας και τη μάθησης, υποστηρίζοντας την διεθνοποίηση των πανεπιστημίων.

6. www.eua.be Η Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (EUA) παρέχει ενημέρωση και κατάρτιση των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων.

7. twitter.com Ο ταχύτερος και απλούστερος τρόπος για να βλέπεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν. Το πιο σημαντικό κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο.

8. www.addthis.com Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων και ανταλλαγής πληροφοριών με 14 εκατομμύρια σαιτ.

Και 4 με pagerank 9

9. whitehouse.gov Ο Λευκός Οίκος των ΗΠΑ έχει pagerank 9.

10. europa.eu Το επίσημο portal της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11. google+ Το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο της google, σε μια προσπάθεια νίκης του ανταγωνισμού του twitter, facebook.

12. facebook.com Το μεγαλύτερο κουτσομπολίστικο κοινωνικό δίκτυο με περισσότερα από 700 εκατομμύρια μέλη.

Το problogger.gr έχει αυτήν την στιγμή PR4. 🙂 άρα έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, αν και όπως ανέφερα στην αρχή για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η κατάταξη στο top 3 για λέξεις κλειδιά που με ενδιαφέρουν, καθώς και μεγαλύτερο traffic από επισκέπτες.

Drop Your Comment