Online shop miiduu

Τώρα τελευταία εμφανίστηκαν πάρα πολλά online μαγαζιά τα οποία πουλάνε, ή προσπαθούν να πουλήσουν ότι εμπόρευμα μπορείς να φανταστείς. Από την μια, ως την άλλη άκρη της γης. Τα μεταφορικά δεν είναι πρόβλημα, αφού οι περισσότεροι σου το στέλνουν από Κίνα, Ελλάδα με 10 ευρώ. Έτσι κάποιος παραγωγός ο οποίος παράγει ένα προϊόν έχει πλέον την δυνατότητα να το πουλήσει παντού.

Ebay, amazon, alibaba, dhgate είναι μερικά από τα μεγάλα πορτάλ όπου μπορείς να βρεις ότι ζητά η ψυχή σου, γνωρίζοντας πάντα ότι έχεις κάποιες εγγυήσεις αφού αυτές οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω ενδιαφέρονται για το καλό τους όνομα και προσπαθούν να προστατέψουν τους πελάτες τους από τους επιτήδειους.

Πως φτιάχνεις ένα online shop?

Αναφέρομαι στην δημιουργία ενός μικρού online shop για ημιεπαγγελματική χρήση το οποίο θα πουλάει τα προϊόντα παρέχοντας σχετική ασφάλεια στους πελάτες του. Αυτή η εταιρεία  παρέχει την απαραίτητη πλατφόρμα για να το φτιάξεις μόνος σου, εύκολα και με σύνδεση στο facebook έτσι ώστε να πουλάς απευθείας και από εκεί. Χρειάζονται βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστών και ιντερνετ για να καταλάβεις πως λειτουργεί η υπηρεσία. Βασικός σκοπός για να χρησιμοποιήσεις τέτοιες υπηρεσίες είναι όταν θέλεις να κρατήσεις το κόστος αγοράς και λειτουργίας όσο γίνετε χαμηλότερα. Το miiduu υποστηρίζει 30 γλώσσες έτσι ώστε εύκολα να μπορούν και οι Έλληνες πελάτες σου να καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται, 20 τρόπους πληρωμής, 10 τρόπους αποστολής των εμπορευμάτων και περισσότερα από 100 νομίσματα. Αν και ευρώ και δολάριο αρκούνε. Δες εδώ μια σύγκριση μεταξύ της paypal, skrill swreg για να καταλάβεις πως κινείτε το χρήμα από την μια στην άλλη άκρη του κόσμου.

Τι κοστίζει ένα miiduu?

Στην δωρεάν έκδοση του παρέχει 100 mb αποθηκευτικό χώρο, 15 προϊόντα,  και σε περιορίζει στους 100 ημερήσιους επισκέπτες. Σκοπός του είναι να σου δείξει της δυνατότητες του έτσι ώστε να αγοράσεις την Advanced έκδοση έναντι συνδρομής $19.95 τον μήνα όπου μπορείς να βάλεις μέχρι 300 προϊόντα, και να έχεις απεριόριστο χώρο και επισκέπτες. Πολύ σημαντικό είναι το Live Chat που λύνει ότι πρόβλημα παρουσιαστεί στην στιγμή. Φυσικά εδώ θέλει να προσλάβεις έναν υπάλληλο ο οποίος θα δουλεύει στην υποστήριξη.

Υπάρχουν άλλες τρεις εκδόσεις στο miiduu: Professional, Business, και Enterprise όπου η διαφορά τους είναι στην ποσότητα των εμπορευμάτων που μπορείς να προσθέσεις, κόστους 40, 100 και 200 δολάρια αντίστοιχα.

Το Βουλγάρικο summercart

Μια εξίσου καλή και σαφώς καλύτερη πρόταση είναι το Βουλγάρικο Summercart το οποίο έναντι 10 ευρώ το μήνα ή 150 ευρώ για εφάπαξ αγορά θα γίνει η βάση όπου θα στήσεις το online κατάστημα σου και θα μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου 24 ώρες το 24, εφτά ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο, χωρίς να στενοχωριέσαι από απεργίες, διαδηλώσεις κτλ.

Τα online маγαζιά είναι το μέλλον και σιγά σιγά θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά μαγαζιά σε πολλούς τομείς αφού έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα που τα offline καταστήματα ποτέ δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Όσο και να μιλάνε για προσωπική επαφή, για δημιουργία και συντήρηση θέσεων εργασίας, για γειτονιά κτλ σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την τιμή που παρέχουν τα online μαγαζιά.

Όσο νωρίτερα το καταλάβουν οι έχοντες μαγαζιά τόσο καλύτερα για την δική τους επιχείρηση. Όποιος ενδιαφέρεται για το summercart ας μου γράψει ένα email και θα φροντίσω να γίνει ευχαριστημένος πελάτης τους.

Drop Your Comment