Άδεια χρήσης

Όροι χρήσης του σαιτ www.problogger.gr

Καλωσόρισες επισκέπτη στο ιστολόγιο μου. Για να μπορείς να περιηγηθείς οφείλεις να διαβάσεις, καταλάβεις και αποδεχθείς τα παρακάτω πλήρως:

Απαγορεύεται η χρήση όλου του περιεχομένου και η αναδημοσίευση του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια μου. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την άδεια χρήσης παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε το σαιτ. Όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων και τον φωτογραφιών αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, καθώς και του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιτρέπεται να δημοσιεύσετε κείμενο, εικόνα, ή περιεχόμενο που έχετε αντιγράψει από την ιστοσελίδα www.problogger.gr μόνο και εφόσον ρητά αναφέρετε την πηγή και προσθέσετε follow link προς το συγκεκριμένο άρθρο, με λέξη κλειδί την επικεφαλίδα του άρθρου.

Άδεια χρήσης του σαιτ www.problogger.gr
“Πηγή: www.problogger.gr”

Σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης οποιουδήποτε με την παρούσα άδεια χρήσης θα διώκεστε ποινικά με κάθε ένδικο μέσο που μου επιτρέπει ο Ελληνικός νόμος. Οι κλέφτες περιεχομένου θα αναφέρονται στην google.

Η άδεια χρήσης που χρησιμοποιείτε στο παρόν ιστολόγιο είναι η εξής.

Το ιστολόγιο www.problogger.gr είναι ιδιοκτησία του Παναγιώτη Κοντογιάννη, διατηρώ το δικαίωμα να κάνω ότι αλλαγές και τροποποιήσεις επιθυμώ χωρίς καμιά προειδοποίηση. Ημερομηνία 05/08/2013.

 

Drop Your Comment