Ελευθερία να δουλεύεις από οποιοδήποτε σημείο της Γης

Το blogging ως βασική εργασία. Ελευθερία να δουλεύεις global.

blogging globalΗ αγαπημένη ασχολία πολλών χρηστών του διαδικτύου είναι το blogging, η διατήρηση δηλαδή ενός δικού τους ιστολογίου όπου γράφουν για θέματα της αρεσκείας τους. Τα blogs στις μέρες μας είναι πάρα πολύ διαδεδομένα και βλέπουμε κάποια από αυτά να έχουν φανατικούς και πιστούς αναγνώστες.

Blogging global

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι συγγραφείς των blogs μεταφέρουν αυτή τους τη φήμη και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης όπως είναι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, εφημερίδες και τα περιοδικά. Πολλά blogs αποτελούν βασική πηγή ενημέρωσης για του χρήστες όχι μόνο για οικονομικοπολιτικά θέματα της επικαιρότητας αλλά και για ειδήσεις life-style, για μαγειρική, για πολιτιστικά γεγονότα και διάφορα άλλα θέματα.

Εαν ο σκοπός του blogging είναι να φέρει κέρδος στον κάτοχο του τότε αυτός πρέπει να το βλέπει ως επιχείρηση και να το διοικεί σωστά.

Σε κάθε περίπτωση ο συγγραφέας του blog με την αμεσότητα του γραπτού του λόγου, τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και το ευφάνταστο περιεχόμενο μπορεί να προσεγγίσει γρήγορα το κοινό και να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του, συσπειρώνοντας γύρω του μια πιστή ομάδα αναγνωστών.

Οι πιστοί αυτοί αναγνώστες και η καθημερινή τους επίσκεψη στο blog  είναι που του προσδίδουν ιδιαίτερη αξία και το κάνουν δημοφιλές. Με αυτό τον τρόπο εφόσον το θελήσουμε η συγγραφή του blog μπορεί να αποτελεί  μια δραστηριότητα όχι μόνο για τον ελεύθερο χρόνο μας, δηλαδή ένα χόμπι αλλά μια βασική εργασία.

Πολλοί συγγραφείς blog επιλέγουν να ενσωματώσουν σε αυτά διαφημίσεις και κάθε φορά που ένας χρήστης τις επισκέπτεται να πληρώνονται. Το καλό με αυτό την εργασία είναι πως δεν περιορίζεται σε ωράρια όπως οι συμβατικές εργασίες. Έχουμε την ευχέρεια να επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι το πότε και για πόσο θα εργαστούμε.

Επίσης η εργασία μπορεί να γίνεται από το σπίτι μας ή από όποιο άλλο σημείο έχουμε πρόσβαση με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή. Βέβαια όσο πιο προγραμματισμένα και μεθοδικά εργαστούμε στην αρχή τόσο πιο σύντομα θα έρθουν τα πρώτα κέρδη, το οποία ανάλογα με την όρεξη και την διάθεση μας μπορούν να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό ποσό μηνιαίως.

 

1 Comment

Μανωλης Ισχακης |

February 28, 20129:39 am

Ελευθερία είναι να μπορείς να επιλέγεις πάντα αυτό που θέλεις να κάνεις, χωρίς την σκέψη μπορώ ή όχι, με αφήνου ή οχί και άλλα τέτοιες σκέψεις!!!

Drop Your Comment