Εργασία από το σπίτι

Εργασία στο σπίτι?

Πως να ξεκινήσουμε την δική μας επιτυχημένη επιχείρηση  στο Ίντερνετ και να κερδίζουμε λεφτά από αυτήν?

Εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε, θέλετε να δουλέψετε και έχετε στόχους στην ζωή σας μπορείτε δουλεύοντας από το σπίτι σας να κερδίζετε υψηλότερα εισοδήματα από ότι δουλεύοντας μια κλασσική δουλειά 08,00-17,00.

Εργασία μέσω Ίντερνετ

Πως μπορείς να κερδίζεις χρήματα δουλεύοντας από απόσταση, με ημιαπασχόληση, part time και να κερδίζεις αληθινά λεφτά? Είναι δυνατόν με εργασία από το σπίτι να αμείβεστε καλά? Η τα χρήματα μέσω ίντερνετ είναι μια καλοστημένη απάτη? Πως μπορεί να βγάλετε λεφτά μέσω Ίντερνετ? Πως μπορείτε να αναζητήσετε εργασία και τι δουλειές υπάρχουν?

Αυτές και άλλες πολλές είναι οι ερωτήσεις που σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Ρωτάτε φίλους, συγγενείς, ψάχνετε πληροφορίες και σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Από που μπορούμε να κερδίζουμε λεφτά? Τι δουλειές προσφέρει το Ίντερνετ? Τι ικανότητες χρειαζόμαστε για να δουλεύουμε με ημιαπασχόληση στην αρχή και μετά full time για τον εαυτό μας, χωρίς αφεντικά και χωρίς ωράρια?

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε την προσωπική απίθανη ιστορία του Jon Morrow ” Πως να παραιτηθείτε από την δουλειά σας, να βρείτε τον δικό σας παράδεισο, και να αλλάξετε τον κόσμο”.

Με ποιους τρόπους μπορούμε να εργαζόμαστε από τον υπολογιστή του σπιτιού μας?

Part time εργασία

Affiliate Marketing: Είναι προγράμματα συνεργασίας. Από το blog σας με link μεταφέρετε τον επισκέπτη σας στην ιστοσελίδα του συνεργάτη σας και αν αγοράσει υπηρεσία η προϊόν εσείς παίρνετε την προμήθεια σας.

Χρήματα από blogging: Τα blog έχουν έσοδα από διαφημίσεις, (adsense, chitika), απευθείας διαφήμιση εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών,  e-book, συνδρομητικές υπηρεσίες σε κλειστά club, πώληση του blog, κτλ.

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κερδοφόρο e-shop και να πουλάτε  είτε δικά σας προϊόντα, είτε προϊόντα άλλων.

Search Engine Opimization (SEO): Κάνοντας βελτιστοποίηση για της μηχανές αναζήτησης θα καταφέρετε να βγάλετε το σαιτ σας στην πρώτες σελίδα της Google. Οι επισκέπτες θα γίνουν περισσότεροι, το traffic μεγαλύτερο και τα λεφτά θα αρχίσουν να έρχονται στην τσέπη σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων: Μπορείτε να μάθετε να κατασκευάζετε ιστοσελίδες με διάφορα προγράμματα και να πληρώνεστε για την δουλειά σας. Ψάξτε στο google για “WordPress, Blogspot”.

Έξτρα εισόδημα από ημιαπασχόληση

1 Comment

Μανωλης Ισχακης |

February 28, 20129:29 am

Με βάση μια συνέντευξη απο ενα διδακτο τουHarvard, η εργασία απο το σπιτι είναι μια απο τις επόμενες τάσεις. Η κλασική εργασία αλλα και η επιχειρηματικότητα έχουν συρικνωθεί. Αυτό που χρειάζεται όμως για να πετυχει ένα συνεργάτης είναι να συνεργαστεί με μια εύρωστη και υγειή εταιρία, το προιόν της να είναι ποιότικό αλλα και τοποθετημένο μπροστα απο μια μεγάλη τάση, να παρέχει καλή εκπαίδευση και υποστήριξη στον συνεργάτη

Drop Your Comment